Lauttalipun haku

Löydä Santa Cruz de Tenerife Arrecife -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Santa Cruz de Tenerife - Arrecife kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Santa Cruz de Tenerife Arrecife lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Santa Cruz de Tenerife Arrecife -lautoista kuten aikataulut, Santa Cruz de Tenerife Arrecife-hinnat ja Santa Cruz de Tenerife Arrecife-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Santa Cruz de Tenerife Arrecife-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Arrecife kohteesta Santa Cruz de Tenerife-sivullamme!

Santa Cruz de Tenerife Arrecife lautat

  • Trasmediterranea
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Santa Cruz de Tenerife Arrecife (22h 30m)
  • Naviera Armas
    6 lautta(a) viikossa Santa Cruz de Tenerife Arrecife (8h 30m)

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Kanariansaarten pääkaupunki. Lähellä upean arkkitehtuurin ja kauniiden maisemien kaupunkia sijaitseva vilkas satama on niin kalastajien, matkustaja- kuin rahtilauttojen käytössä. Satama tarjoaa laajan valikoiman matkustajapalveluita ja sieltä on hyvät yhteydet saaren muihin osiin niin autolla kuin julkisillakin.

Arrecife opas

Arrecifen kaupunki sijaitsee Kanariansaarten Lanzaroten itäpuolella. Kaupunki syntyi kalastajakyläksi 1400-luvulla ja se nimettiin rantaa suojaavien tuliperäisten kiviriuttojen mukaan. Arrecife on pääasiassa satamakaupunki ja vuonna 1852 vapaasatamalaki takasi saarille tulli- ja valmisteveroimmuniteetin. Immuniteetti säilyy edelleen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Santa Cruz de Tenerife Arrecife