Lauttalipun haku

Löydä Arrecife Santa Cruz de Tenerife -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Arrecife - Santa Cruz de Tenerife kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Arrecife Santa Cruz de Tenerife lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Arrecife Santa Cruz de Tenerife -lautoista kuten aikataulut, Arrecife Santa Cruz de Tenerife-hinnat ja Arrecife Santa Cruz de Tenerife-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Arrecife Santa Cruz de Tenerife-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Santa Cruz de Tenerife kohteesta Arrecife-sivullamme!

Arrecife Santa Cruz de Tenerife lautat

  • Trasmediterranea
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Arrecife Santa Cruz de Tenerife (17h 1m)
  • Naviera Armas
    7 lautta(a) viikossa Arrecife Santa Cruz de Tenerife (8h 40m)

Arrecife opas

Arrecifen kaupunki sijaitsee Kanariansaarten Lanzaroten itäpuolella. Kaupunki syntyi kalastajakyläksi 1400-luvulla ja se nimettiin rantaa suojaavien tuliperäisten kiviriuttojen mukaan. Arrecife on pääasiassa satamakaupunki ja vuonna 1852 vapaasatamalaki takasi saarille tulli- ja valmisteveroimmuniteetin. Immuniteetti säilyy edelleen.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Kanariansaarten pääkaupunki. Lähellä upean arkkitehtuurin ja kauniiden maisemien kaupunkia sijaitseva vilkas satama on niin kalastajien, matkustaja- kuin rahtilauttojen käytössä. Satama tarjoaa laajan valikoiman matkustajapalveluita ja sieltä on hyvät yhteydet saaren muihin osiin niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Arrecife Santa Cruz de Tenerife