Lauttalipun haku

Löydä San Sebastian de la Gomera Playa Santiago -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä San Sebastian de la Gomera - Playa Santiago kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen San Sebastian de la Gomera Playa Santiago lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa San Sebastian de la Gomera Playa Santiago -lautoista kuten aikataulut, San Sebastian de la Gomera Playa Santiago-hinnat ja San Sebastian de la Gomera Playa Santiago-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista San Sebastian de la Gomera Playa Santiago-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Playa Santiago kohteesta San Sebastian de la Gomera-sivullamme!

San Sebastian de la Gomera Playa Santiago lautat

  • Fred Olsen Express
    3 lautta(a) päivässä San Sebastian de la Gomera Playa Santiago (0h 30m)

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastian de la Gomera on kaupunki, pääsatama ja Kanariansaarten La Gomeran pääkaupunki. Kolumbuksen lähtöpaikkana tunnettu kaupunki on vilkas turistien pysähdyspaikka mustahiekkaisine rantoineen ja historiallisine rakennuksineen. Satamassa on hyvät puitteet ja julkinen liikenne löytyy läheltä.

Playa Santiago opas

Playa Santiago on rauhallinen paikka, jonka luonnollinen viehätys koostuu seesteisitä vesistä ja harmaista pikkukivisistä rannoista. Play Santiago oli ennen vilkas kalastajasatama ja siellä oli useita tehtaita, jotka on nyt suljettu turismin tieltä.

Etsi vaihtoehtoja reitille San Sebastian de la Gomera Playa Santiago