Lauttalipun haku

Löydä Playa Santiago San Sebastian de la Gomera -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Playa Santiago - San Sebastian de la Gomera kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Playa Santiago San Sebastian de la Gomera lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Playa Santiago San Sebastian de la Gomera -lautoista kuten aikataulut, Playa Santiago San Sebastian de la Gomera-hinnat ja Playa Santiago San Sebastian de la Gomera-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Playa Santiago San Sebastian de la Gomera-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen San Sebastian de la Gomera kohteesta Playa Santiago-sivullamme!

Playa Santiago San Sebastian de la Gomera lautat

  • Fred Olsen Express
    3 lautta(a) päivässä Playa Santiago San Sebastian de la Gomera (0h 30m)

Playa Santiago opas

Playa Santiago on rauhallinen paikka, jonka luonnollinen viehätys koostuu seesteisitä vesistä ja harmaista pikkukivisistä rannoista. Play Santiago oli ennen vilkas kalastajasatama ja siellä oli useita tehtaita, jotka on nyt suljettu turismin tieltä.

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastian de la Gomera on kaupunki, pääsatama ja Kanariansaarten La Gomeran pääkaupunki. Kolumbuksen lähtöpaikkana tunnettu kaupunki on vilkas turistien pysähdyspaikka mustahiekkaisine rantoineen ja historiallisine rakennuksineen. Satamassa on hyvät puitteet ja julkinen liikenne löytyy läheltä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Playa Santiago San Sebastian de la Gomera