Lauttalipun haku

Löydä San Sebastian de la Gomera Los Cristianos -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen San Sebastian de la Gomera Los Cristianos lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa San Sebastian de la Gomera Los Cristianos -lautoista kuten aikataulut, San Sebastian de la Gomera Los Cristianos-hinnat ja San Sebastian de la Gomera Los Cristianos-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista San Sebastian de la Gomera Los Cristianos-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Los Cristianos kohteesta San Sebastian de la Gomera-sivullamme!

San Sebastian de la Gomera Los Cristianos lautat

  • Naviera Armas
    3 lautta(a) päivässä San Sebastian de la Gomera Los Cristianos (1h 0m)
  • Fred Olsen Express
    3 lautta(a) päivässä San Sebastian de la Gomera Los Cristianos (0h 50m)

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastian de la Gomera on kaupunki, pääsatama ja Kanariansaarten La Gomeran pääkaupunki. Kolumbuksen lähtöpaikkana tunnettu kaupunki on vilkas turistien pysähdyspaikka mustahiekkaisine rantoineen ja historiallisine rakennuksineen. Satamassa on hyvät puitteet ja julkinen liikenne löytyy läheltä.

Los Cristianos opas

Espanjalainen Los Cristianoksen kaupunki sijaitsee Teneriffan etelärannikolla. Kaupunki on suosittu turistikohde ja lauttasatama.

Etsi vaihtoehtoja reitille San Sebastian de la Gomera Los Cristianos