Lauttalipun haku

Löydä Los Cristianos San Sebastian de la Gomera -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Los Cristianos San Sebastian de la Gomera lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Los Cristianos San Sebastian de la Gomera -lautoista kuten aikataulut, Los Cristianos San Sebastian de la Gomera-hinnat ja Los Cristianos San Sebastian de la Gomera-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Los Cristianos San Sebastian de la Gomera-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen San Sebastian de la Gomera kohteesta Los Cristianos-sivullamme!

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera lautat

  • Naviera Armas
    3 lautta(a) päivässä Los Cristianos San Sebastian de la Gomera (1h 0m)
  • Fred Olsen Express
    3 lautta(a) päivässä Los Cristianos San Sebastian de la Gomera (0h 50m)

Los Cristianos opas

Espanjalainen Los Cristianoksen kaupunki sijaitsee Teneriffan etelärannikolla. Kaupunki on suosittu turistikohde ja lauttasatama.

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastian de la Gomera on kaupunki, pääsatama ja Kanariansaarten La Gomeran pääkaupunki. Kolumbuksen lähtöpaikkana tunnettu kaupunki on vilkas turistien pysähdyspaikka mustahiekkaisine rantoineen ja historiallisine rakennuksineen. Satamassa on hyvät puitteet ja julkinen liikenne löytyy läheltä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Los Cristianos San Sebastian de la Gomera