Lauttalipun haku

Löydä Sami Bari -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Sami - Bari kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Sami Bari lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Sami Bari -lautoista kuten aikataulut, Sami Bari-hinnat ja Sami Bari-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Sami Bari-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bari kohteesta Sami-sivullamme!

Sami Bari lautat

Sami opas

Sami on satamakaupunki kreikkalaisen Jooniansaariin kuuluvan Kefalonian itäpuolella. Sami on vilkas lomakohde täynnä hotelleja ja hyvin hoidettuja lerintäalueita. Vierailijoille löytyy monia nähtävyyksiä ja antiikin raunioita. Satamassa on hyvät matkustajapalvelut ja sinne pääsee helposti autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Sami Bari