Lauttalipun haku

Löydä Bari Sami -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bari - Sami kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bari Sami lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bari Sami -lautoista kuten aikataulut, Bari Sami-hinnat ja Bari Sami-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bari Sami-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Sami kohteesta Bari-sivullamme!

Bari Sami lautat

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Sami opas

Sami on satamakaupunki kreikkalaisen Jooniansaariin kuuluvan Kefalonian itäpuolella. Sami on vilkas lomakohde täynnä hotelleja ja hyvin hoidettuja lerintäalueita. Vierailijoille löytyy monia nähtävyyksiä ja antiikin raunioita. Satamassa on hyvät matkustajapalvelut ja sinne pääsee helposti autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bari Sami