Lauttalipun haku

Löydä Salina Salerno -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Salina - Salerno kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Salina Salerno lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Salina Salerno -lautoista kuten aikataulut, Salina Salerno-hinnat ja Salina Salerno-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Salina Salerno-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Salerno kohteesta Salina-sivullamme!

Salina Salerno lautat

  • Alilauro
    2 lautta(a) viikossa Salina Salerno (4h 55m)

Salina opas

Salina on saari Pohjois-Italiassa ja se on saaristonsa toiseksi suurin saari. Kuudesta sammuneesta tulivuoresta muodostuva saari oli ennen kreikkalaisten asuttama. Saari on pieni, joten lauttasatama on helppokulkuinen ja tie sinne hyvin viitoitettua kaikkialta saarelta. Satamalla on hyvät puitteet matkustajille ja rahtikuljetuksille saaren ja manner-Italian välillä.

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Salina Salerno