Lauttalipun haku

Löydä Salerno Salina -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Salerno - Salina kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Salerno Salina lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Salerno Salina -lautoista kuten aikataulut, Salerno Salina-hinnat ja Salerno Salina-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Salerno Salina-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Salina kohteesta Salerno-sivullamme!

Salerno Salina lautat

  • Alilauro
    2 lautta(a) viikossa Salerno Salina (5h 10m)

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Salina opas

Salina on saari Pohjois-Italiassa ja se on saaristonsa toiseksi suurin saari. Kuudesta sammuneesta tulivuoresta muodostuva saari oli ennen kreikkalaisten asuttama. Saari on pieni, joten lauttasatama on helppokulkuinen ja tie sinne hyvin viitoitettua kaikkialta saarelta. Satamalla on hyvät puitteet matkustajille ja rahtikuljetuksille saaren ja manner-Italian välillä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Salerno Salina