Lauttalipun haku

Löydä Salina Palermo -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Salina - Palermo kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Salina Palermo lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Salina Palermo -lautoista kuten aikataulut, Salina Palermo-hinnat ja Salina Palermo-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Salina Palermo-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Palermo kohteesta Salina-sivullamme!

Salina Palermo lautat

Salina opas

Salina on saari Pohjois-Italiassa ja se on saaristonsa toiseksi suurin saari. Kuudesta sammuneesta tulivuoresta muodostuva saari oli ennen kreikkalaisten asuttama. Saari on pieni, joten lauttasatama on helppokulkuinen ja tie sinne hyvin viitoitettua kaikkialta saarelta. Satamalla on hyvät puitteet matkustajille ja rahtikuljetuksille saaren ja manner-Italian välillä.

Palermo opas

Palermo on Sisilian itsehallintoalueen ja Palermon provinssin pääkaupunki. Palermon satama on Sisilian suurin ja sieltä on säännölliset yhteydet manner-Italiaan. Sataman palvelut ovat hyvin rajalliset, mutta sieltä on säännöllinen bussi- ja nopea junayhteys. Satama sijaitsee kaupungin sydämessä, joten ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla.

Etsi vaihtoehtoja reitille Salina Palermo