Lauttalipun haku

Löydä Palermo Salina -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Palermo - Salina kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Palermo Salina lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Palermo Salina -lautoista kuten aikataulut, Palermo Salina-hinnat ja Palermo Salina-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Palermo Salina-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Salina kohteesta Palermo-sivullamme!

Palermo Salina lautat

Palermo opas

Palermo on Sisilian itsehallintoalueen ja Palermon provinssin pääkaupunki. Palermon satama on Sisilian suurin ja sieltä on säännölliset yhteydet manner-Italiaan. Sataman palvelut ovat hyvin rajalliset, mutta sieltä on säännöllinen bussi- ja nopea junayhteys. Satama sijaitsee kaupungin sydämessä, joten ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla.

Salina opas

Salina on saari Pohjois-Italiassa ja se on saaristonsa toiseksi suurin saari. Kuudesta sammuneesta tulivuoresta muodostuva saari oli ennen kreikkalaisten asuttama. Saari on pieni, joten lauttasatama on helppokulkuinen ja tie sinne hyvin viitoitettua kaikkialta saarelta. Satamalla on hyvät puitteet matkustajille ja rahtikuljetuksille saaren ja manner-Italian välillä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Palermo Salina