Lauttalipun haku

Löydä Salerno Panarea -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Salerno - Panarea kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Salerno Panarea lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Salerno Panarea -lautoista kuten aikataulut, Salerno Panarea-hinnat ja Salerno Panarea-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Salerno Panarea-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Panarea kohteesta Salerno-sivullamme!

Salerno Panarea lautat

  • Alilauro
    2 lautta(a) viikossa Salerno Panarea (4h 40m)

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Panarea opas

Panarea on Liparisaarista toisiksi pienin ja sinne pääsee vain lautalla. Saarella ei ole ollenkaan teitä ja turistikauden ulkopuolella siellä on asukkaita vain 300, joten satamaa ei ole vaikea löytää. Sataman palvelut ovat rajalliset, mutta se on ravintoloiden ja kahviloiden ympäröimä. Saaresta on tullut rauhallista lomaa kaukana paparazzeista kaipaavien julkkisten suosima kohde.

Etsi vaihtoehtoja reitille Salerno Panarea