Lauttalipun haku

Löydä Panarea Salerno -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Panarea - Salerno kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Panarea Salerno lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Panarea Salerno -lautoista kuten aikataulut, Panarea Salerno-hinnat ja Panarea Salerno-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Panarea Salerno-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Salerno kohteesta Panarea-sivullamme!

Panarea Salerno lautat

  • Alilauro
    2 lautta(a) viikossa Panarea Salerno (4h 35m)

Panarea opas

Panarea on Liparisaarista toisiksi pienin ja sinne pääsee vain lautalla. Saarella ei ole ollenkaan teitä ja turistikauden ulkopuolella siellä on asukkaita vain 300, joten satamaa ei ole vaikea löytää. Sataman palvelut ovat rajalliset, mutta se on ravintoloiden ja kahviloiden ympäröimä. Saaresta on tullut rauhallista lomaa kaukana paparazzeista kaipaavien julkkisten suosima kohde.

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Panarea Salerno