Lauttalipun haku

Löydä Salerno Catania -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Salerno - Catania kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Salerno Catania lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Salerno Catania -lautoista kuten aikataulut, Salerno Catania-hinnat ja Salerno Catania-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Salerno Catania-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Catania kohteesta Salerno-sivullamme!

Salerno Catania lautat

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Catania opas

Italialainen Catanian kaupunki sijaitsee Sisilian itärannikolla ja se on Sisilian toiseksi suurin kaupunki. Catanian keittiö on ainutlaatuinen erikoisine pastaruokineen ja "granita"-jälkiruokineen. Kuuluisin se on kuitenkin kadulla tarjotusta kuumilla hiilillä kypsennetystä hevosenlihasta. Catanialla on oma kaupallinen satamansa, josta pääsee helposti Sisilian moottoritielle ja julkiseen liikenteeseen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Salerno Catania