Lauttalipun haku

Löydä Catania Salerno -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Catania - Salerno kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Catania Salerno lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Catania Salerno -lautoista kuten aikataulut, Catania Salerno-hinnat ja Catania Salerno-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Catania Salerno-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Salerno kohteesta Catania-sivullamme!

Catania Salerno lautat

Catania opas

Italialainen Catanian kaupunki sijaitsee Sisilian itärannikolla ja se on Sisilian toiseksi suurin kaupunki. Catanian keittiö on ainutlaatuinen erikoisine pastaruokineen ja "granita"-jälkiruokineen. Kuuluisin se on kuitenkin kadulla tarjotusta kuumilla hiilillä kypsennetystä hevosenlihasta. Catanialla on oma kaupallinen satamansa, josta pääsee helposti Sisilian moottoritielle ja julkiseen liikenteeseen.

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Catania Salerno