Lauttalipun haku

Löydä Rostock Klaipeda -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Rostock - Klaipeda kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Rostock Klaipeda lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Rostock Klaipeda -lautoista kuten aikataulut, Rostock Klaipeda-hinnat ja Rostock Klaipeda-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Rostock Klaipeda-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Klaipeda kohteesta Rostock-sivullamme!

Rostock Klaipeda lautat

  • TT Line
    2 lautta(a) viikossa Rostock Klaipeda (23h 5m)

Rostock opas

Rostock sijaitsee Mecklenburg-Etu-Pommernin alueella Saksassa. Se on alueen suurin kaupunki ja sen satama on yksi Itämeren suurimmista lauttasatamista. Rostock on täynnä historiaa ja nähtävyyksiä, kuten gallerioita ja museoita. Lauttasatamaan pääsee suoraan autolla tai rautateitä Pitkin ja se tarjoaa vierailijoille kattavat palvelut.

Klaipeda opas

Itämeren itärannikolla sijaitseva Klaipeda on Liettuan ainoa satama. Klaipedasta lähtee päivittäisiä lauttoja Saksaan ja Ruotsiin ja se on tarpeeksi suuri ottaakseen vastaan suuria riteilylaivoja ja rahtialuksia. Matkustajalauttaterminaali on hyvin varusteltu ja moderneine palveluineen se on varautunut Liettuan vuosittain läpikulkevien matkustajien kasvavaan määrään.

Etsi vaihtoehtoja reitille Rostock Klaipeda