Lauttalipun haku

Löydä Klaipeda Rostock -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Klaipeda - Rostock kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Klaipeda Rostock lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Klaipeda Rostock -lautoista kuten aikataulut, Klaipeda Rostock-hinnat ja Klaipeda Rostock-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Klaipeda Rostock-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Rostock kohteesta Klaipeda-sivullamme!

Klaipeda Rostock lautat

  • TT Line
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Klaipeda Rostock (36h 50m)

Klaipeda opas

Itämeren itärannikolla sijaitseva Klaipeda on Liettuan ainoa satama. Klaipedasta lähtee päivittäisiä lauttoja Saksaan ja Ruotsiin ja se on tarpeeksi suuri ottaakseen vastaan suuria riteilylaivoja ja rahtialuksia. Matkustajalauttaterminaali on hyvin varusteltu ja moderneine palveluineen se on varautunut Liettuan vuosittain läpikulkevien matkustajien kasvavaan määrään.

Rostock opas

Rostock sijaitsee Mecklenburg-Etu-Pommernin alueella Saksassa. Se on alueen suurin kaupunki ja sen satama on yksi Itämeren suurimmista lauttasatamista. Rostock on täynnä historiaa ja nähtävyyksiä, kuten gallerioita ja museoita. Lauttasatamaan pääsee suoraan autolla tai rautateitä Pitkin ja se tarjoaa vierailijoille kattavat palvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Klaipeda Rostock