Lauttalipun haku

Löydä Rosslare Bilbao -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Rosslare - Bilbao kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Rosslare Bilbao lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Rosslare Bilbao -lautoista kuten aikataulut, Rosslare Bilbao-hinnat ja Rosslare Bilbao-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Rosslare Bilbao-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bilbao kohteesta Rosslare-sivullamme!

Rosslare Bilbao lautat

Rosslare opas

Kaunis merenrantakaupunki Rosslare Wexfordin kreivikunnassa on Irlannin toiseksi suurimman matkustajasataman koti. Satamasta ja terminaalista löytyy hyvät palvelut ja suoraan satamaan kulkee suora bussi- ja junayhteys. Dublinin ja Kilkennyn päämoottoriteillä reitti terminaaliin on selkeästi viitoitettu.

Bilbao opas

Bilbao on kaupunki ja kunta Pohjois-Espanjassa, vain 13 kilometriä Biskajanlahdelta etelään. Historiallinen satama on ykkösluokan kauppasatama, joka yhtenä Espanjan viidestä tärkeimmästä satamasta vastaanottaa tuhansia matkustajia ja rahtikuormia ympäri vuoden. Guggenheim-kaupungin raitiovaunuverkko on täydellinen tapa tutustua kaupunkiin, josta on hyvät yhteydet Euroopan tieverkkoon ja muun Espanjan maksullisille teille.

Etsi vaihtoehtoja reitille Rosslare Bilbao