Lauttalipun haku

Löydä Bilbao Rosslare -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bilbao - Rosslare kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bilbao Rosslare lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bilbao Rosslare -lautoista kuten aikataulut, Bilbao Rosslare-hinnat ja Bilbao Rosslare-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bilbao Rosslare-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Rosslare kohteesta Bilbao-sivullamme!

Bilbao Rosslare lautat

Bilbao opas

Bilbao on kaupunki ja kunta Pohjois-Espanjassa, vain 13 kilometriä Biskajanlahdelta etelään. Historiallinen satama on ykkösluokan kauppasatama, joka yhtenä Espanjan viidestä tärkeimmästä satamasta vastaanottaa tuhansia matkustajia ja rahtikuormia ympäri vuoden. Guggenheim-kaupungin raitiovaunuverkko on täydellinen tapa tutustua kaupunkiin, josta on hyvät yhteydet Euroopan tieverkkoon ja muun Espanjan maksullisille teille.

Rosslare opas

Kaunis merenrantakaupunki Rosslare Wexfordin kreivikunnassa on Irlannin toiseksi suurimman matkustajasataman koti. Satamasta ja terminaalista löytyy hyvät palvelut ja suoraan satamaan kulkee suora bussi- ja junayhteys. Dublinin ja Kilkennyn päämoottoriteillä reitti terminaaliin on selkeästi viitoitettu.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bilbao Rosslare