Lauttalipun haku

Löydä Poole Jersey -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Poole - Jersey kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Poole Jersey lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Poole Jersey -lautoista kuten aikataulut, Poole Jersey-hinnat ja Poole Jersey-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Poole Jersey-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Jerseyyn kohteesta Poole-sivullamme!

Poole Jersey lautat

Poole opas

Poolen rannikkokaupunki ja satama sijaitsee Englannin etelärannikolla Dorsetissa. Se on vilkas turistikohde ja se oli kerran Englannin vilkkain satama. Nykyään Poole on kauppasatama, joka palvelee niin matkustaja- kuin rahtiliikennettä. Se on myös meripelastusyhdistys Royal National Lifeboat Institutionin koti. Matkustajaterminaalin palvelut ovat kattavat ja sieltä pääsee hyvin julkiseen liikenteeseen ja muualle Britanniaan johtavaan tieverkkoon.

Jersey opas

Jersey on Kanaalisaarista suurin. Jerseyn satama sijaitsee saaren eteläpäässä. Mantereelta molemmilta puolilta kanaalia vierailevia matkustajia ja autoja palvelee kaksi satamaa, joissa molemmissa on täydet palvelut ja bussi- sekä taksiyhteydet suoraan terminaalirakennukselta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Poole Jersey