Lauttalipun haku

Löydä Jersey Poole -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Jersey - Poole kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Jersey Poole lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Jersey Poole -lautoista kuten aikataulut, Jersey Poole-hinnat ja Jersey Poole-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Jersey Poole-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Poole kohteesta Jersey-sivullamme!

Jersey Poole lautat

Jersey opas

Jersey on Kanaalisaarista suurin. Jerseyn satama sijaitsee saaren eteläpäässä. Mantereelta molemmilta puolilta kanaalia vierailevia matkustajia ja autoja palvelee kaksi satamaa, joissa molemmissa on täydet palvelut ja bussi- sekä taksiyhteydet suoraan terminaalirakennukselta.

Poole opas

Poolen rannikkokaupunki ja satama sijaitsee Englannin etelärannikolla Dorsetissa. Se on vilkas turistikohde ja se oli kerran Englannin vilkkain satama. Nykyään Poole on kauppasatama, joka palvelee niin matkustaja- kuin rahtiliikennettä. Se on myös meripelastusyhdistys Royal National Lifeboat Institutionin koti. Matkustajaterminaalin palvelut ovat kattavat ja sieltä pääsee hyvin julkiseen liikenteeseen ja muualle Britanniaan johtavaan tieverkkoon.

Etsi vaihtoehtoja reitille Jersey Poole