Lauttalipun haku

Löydä Playa Blanca Corralejo -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Playa Blanca - Corralejo kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Playa Blanca Corralejo lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Playa Blanca Corralejo -lautoista kuten aikataulut, Playa Blanca Corralejo-hinnat ja Playa Blanca Corralejo-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Playa Blanca Corralejo-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Corralejo kohteesta Playa Blanca-sivullamme!

Playa Blanca Corralejo lautat

Playa Blanca opas

Playa Blanca on Lanzaroten eteläisin kaupunki. Nimi tarkoittaa "Valkoista rantaa" ja se on yksi saaren uudemmista lomakohteista. Siellä on vilkas venelaituri ja satama, josta on säännöllinen lauttayhteys Fuerteventuralle. Kalastajakylästä kasvaneessa kaupungissa on hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita sataman ja venelaiturin ympärillä.

Corralejo opas

Corralejon pieni kaupunki sijaitsee Kanariansaarten Fuerteventuran pohjoiskärjessä. Kalastuskylänä aloittanut Corralejo on nykyään Kanariansaarten suurin lomakohde. Kaupungissa on kaksi lauttasatamaa sekä ravintoloiden ja kahviloiden reunustama venelaituri. Lanzarotelta lähtee säännöllisiä lauttoja ja satamat tarjoavat kaikki tarvittavat palvelut, kuten autovuokraamoja sekä julkista liikennettä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Playa Blanca Corralejo