Lauttalipun haku

Löydä Corralejo Playa Blanca -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Corralejo - Playa Blanca kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Corralejo Playa Blanca lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Corralejo Playa Blanca -lautoista kuten aikataulut, Corralejo Playa Blanca-hinnat ja Corralejo Playa Blanca-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Corralejo Playa Blanca-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Playa Blanca kohteesta Corralejo-sivullamme!

Corralejo Playa Blanca lautat

Corralejo opas

Corralejon pieni kaupunki sijaitsee Kanariansaarten Fuerteventuran pohjoiskärjessä. Kalastuskylänä aloittanut Corralejo on nykyään Kanariansaarten suurin lomakohde. Kaupungissa on kaksi lauttasatamaa sekä ravintoloiden ja kahviloiden reunustama venelaituri. Lanzarotelta lähtee säännöllisiä lauttoja ja satamat tarjoavat kaikki tarvittavat palvelut, kuten autovuokraamoja sekä julkista liikennettä.

Playa Blanca opas

Playa Blanca on Lanzaroten eteläisin kaupunki. Nimi tarkoittaa "Valkoista rantaa" ja se on yksi saaren uudemmista lomakohteista. Siellä on vilkas venelaituri ja satama, josta on säännöllinen lauttayhteys Fuerteventuralle. Kalastajakylästä kasvaneessa kaupungissa on hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita sataman ja venelaiturin ympärillä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Corralejo Playa Blanca