Lauttalipun haku

Löydä Leros Kos -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Leros - Kos kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Leros Kos lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Leros Kos -lautoista kuten aikataulut, Leros Kos-hinnat ja Leros Kos-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Leros Kos-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Kos kohteesta Leros-sivullamme!

Leros Kos lautat

Leros opas

Kreikkalainen Leroksen saari ja kunta löytyy Dodekanesiasta eteläisestä Egeanmerestä. Leroksen pääsatama sijaitsee ennen Saksan ja Italian laivastotukikohtana toimineesta Lakkin kaupungista. Nykyään satama on turistien lauttaterminaali. Sataman ja terminaalin palvelut ovat rajalliset, mutta julkinen liikenne, autonvuokraus ja taksit löytyvät pääkaupungista kävelyetäisyydellä satamasta.

Kos opas

Kreikkalainen Kosin saari kuuluu Dodekanesiaan ja on Rodoksen jälkeen ryhmän toiseksi suurin saari. Se tunnetaan suosittuna turistikohteena nättine kaupunkeineen ja kauniine rantoineen. Kosin lauttasatama sijaitsee saaren koillisosassa Kosin eloisassa ja kuhisevassa kaupungissa. Satamasta on säännöllisiä yhteyksiä mantereelle sekä muille Dodekanesian saarille. Satamassa on hyvät palvelut ja jukkoliikenneyhteydet.

Etsi vaihtoehtoja reitille Leros Kos