Lauttalipun haku

Löydä Kos Leros -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Kos - Leros kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Kos Leros lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Kos Leros -lautoista kuten aikataulut, Kos Leros-hinnat ja Kos Leros-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Kos Leros-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Leros kohteesta Kos-sivullamme!

Kos Leros lautat

Kos opas

Kreikkalainen Kosin saari kuuluu Dodekanesiaan ja on Rodoksen jälkeen ryhmän toiseksi suurin saari. Se tunnetaan suosittuna turistikohteena nättine kaupunkeineen ja kauniine rantoineen. Kosin lauttasatama sijaitsee saaren koillisosassa Kosin eloisassa ja kuhisevassa kaupungissa. Satamasta on säännöllisiä yhteyksiä mantereelle sekä muille Dodekanesian saarille. Satamassa on hyvät palvelut ja jukkoliikenneyhteydet.

Leros opas

Kreikkalainen Leroksen saari ja kunta löytyy Dodekanesiasta eteläisestä Egeanmerestä. Leroksen pääsatama sijaitsee ennen Saksan ja Italian laivastotukikohtana toimineesta Lakkin kaupungista. Nykyään satama on turistien lauttaterminaali. Sataman ja terminaalin palvelut ovat rajalliset, mutta julkinen liikenne, autonvuokraus ja taksit löytyvät pääkaupungista kävelyetäisyydellä satamasta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Kos Leros