Lauttalipun haku

Löydä Kristiansand Hirtshals -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Kristiansand - Hirtshals kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Kristiansand Hirtshals lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Kristiansand Hirtshals -lautoista kuten aikataulut, Kristiansand Hirtshals-hinnat ja Kristiansand Hirtshals-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Kristiansand Hirtshals-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Hirtshals kohteesta Kristiansand-sivullamme!

Kristiansand Hirtshals lautat

  • Fjord Line
    3 lautta(a) päivässä Kristiansand Hirtshals (2h 15m)
  • Color Line
    14 lautta(a) viikossa Kristiansand Hirtshals (3h 15m)

Kristiansand opas

Kristiansand sijaitsee Etelä-Norjassa. Satama sijaitsee Tanskan ja Norjan erottavan Otra-joen suulla. Sen keskeinen sijainti tarkoittaa kätevää matkustusta lyhyillä ja usein kulkevilla yhteyksillä naapurimaihin. Kristiansand on Norjan portti Eurooppaan. Satama on hyvin varusteltu täysillä palveluilla ja helpoilla juna- ja tieyhteyksillä.

Hirtshals opas

Hirtshals sijaitsee Tanskan Pohjois-Jyllannissa. Kaupunki tunnetaan pääasiassa kalastussatamistaan ja sieltä löytyy yksi Euroopan suurimmista yleisöakvaarioista. Lauttasatama sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta ja terminaalissa on hyvät palvelut. E39-moottoritieverkosto johtaa suoraan satamaan, jonne on myös hyvät rautatie- ja bussiyhteydet.

Etsi vaihtoehtoja reitille Kristiansand Hirtshals