Lauttalipun haku

Löydä Hirtshals Kristiansand -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Hirtshals - Kristiansand kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Hirtshals Kristiansand lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Hirtshals Kristiansand -lautoista kuten aikataulut, Hirtshals Kristiansand-hinnat ja Hirtshals Kristiansand-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Hirtshals Kristiansand-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Kristiansand kohteesta Hirtshals-sivullamme!

Hirtshals Kristiansand lautat

  • Fjord Line
    3 lautta(a) päivässä Hirtshals Kristiansand (2h 15m)
  • Color Line
    14 lautta(a) viikossa Hirtshals Kristiansand (3h 14m)

Hirtshals opas

Hirtshals sijaitsee Tanskan Pohjois-Jyllannissa. Kaupunki tunnetaan pääasiassa kalastussatamistaan ja sieltä löytyy yksi Euroopan suurimmista yleisöakvaarioista. Lauttasatama sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta ja terminaalissa on hyvät palvelut. E39-moottoritieverkosto johtaa suoraan satamaan, jonne on myös hyvät rautatie- ja bussiyhteydet.

Kristiansand opas

Kristiansand sijaitsee Etelä-Norjassa. Satama sijaitsee Tanskan ja Norjan erottavan Otra-joen suulla. Sen keskeinen sijainti tarkoittaa kätevää matkustusta lyhyillä ja usein kulkevilla yhteyksillä naapurimaihin. Kristiansand on Norjan portti Eurooppaan. Satama on hyvin varusteltu täysillä palveluilla ja helpoilla juna- ja tieyhteyksillä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Hirtshals Kristiansand