Lauttalipun haku

Löydä Kos Chalki -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Kos - Chalki kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Kos Chalki lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Kos Chalki -lautoista kuten aikataulut, Kos Chalki-hinnat ja Kos Chalki-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Kos Chalki-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Chalki kohteesta Kos-sivullamme!

Kos Chalki lautat

Kos opas

Kreikkalainen Kosin saari kuuluu Dodekanesiaan ja on Rodoksen jälkeen ryhmän toiseksi suurin saari. Se tunnetaan suosittuna turistikohteena nättine kaupunkeineen ja kauniine rantoineen. Kosin lauttasatama sijaitsee saaren koillisosassa Kosin eloisassa ja kuhisevassa kaupungissa. Satamasta on säännöllisiä yhteyksiä mantereelle sekä muille Dodekanesian saarille. Satamassa on hyvät palvelut ja jukkoliikenneyhteydet.

Chalki opas

Chalki on osa Dodekanesiaa ja sijaitsee noin kuusi kilometriä Rodokselta länteen. Chalkin ainoa kylä on rakennettu sataman ympärille, joten kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla. Satamasta lähtee säännöllisiä lauttavuoroja muille Dodekanesian saarille. Pieneen saareen voi tutustua jalan, eikä siellä ole ollenkaan moottriajoneuvoja, mikä takaa rauhallisen ja rentouttavan tunnelman.

Etsi vaihtoehtoja reitille Kos Chalki