Lauttalipun haku

Löydä Chalki Kos -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Chalki - Kos kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Chalki Kos lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Chalki Kos -lautoista kuten aikataulut, Chalki Kos-hinnat ja Chalki Kos-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Chalki Kos-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Kos kohteesta Chalki-sivullamme!

Chalki Kos lautat

Chalki opas

Chalki on osa Dodekanesiaa ja sijaitsee noin kuusi kilometriä Rodokselta länteen. Chalkin ainoa kylä on rakennettu sataman ympärille, joten kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla. Satamasta lähtee säännöllisiä lauttavuoroja muille Dodekanesian saarille. Pieneen saareen voi tutustua jalan, eikä siellä ole ollenkaan moottriajoneuvoja, mikä takaa rauhallisen ja rentouttavan tunnelman.

Kos opas

Kreikkalainen Kosin saari kuuluu Dodekanesiaan ja on Rodoksen jälkeen ryhmän toiseksi suurin saari. Se tunnetaan suosittuna turistikohteena nättine kaupunkeineen ja kauniine rantoineen. Kosin lauttasatama sijaitsee saaren koillisosassa Kosin eloisassa ja kuhisevassa kaupungissa. Satamasta on säännöllisiä yhteyksiä mantereelle sekä muille Dodekanesian saarille. Satamassa on hyvät palvelut ja jukkoliikenneyhteydet.

Etsi vaihtoehtoja reitille Chalki Kos