Lauttalipun haku

Löydä Kos Bodrum -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Kos - Bodrum kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Kos Bodrum lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Kos Bodrum -lautoista kuten aikataulut, Kos Bodrum-hinnat ja Kos Bodrum-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Kos Bodrum-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bodrum kohteesta Kos-sivullamme!

Kos Bodrum lautat

Kos opas

Kreikkalainen Kosin saari kuuluu Dodekanesiaan ja on Rodoksen jälkeen ryhmän toiseksi suurin saari. Se tunnetaan suosittuna turistikohteena nättine kaupunkeineen ja kauniine rantoineen. Kosin lauttasatama sijaitsee saaren koillisosassa Kosin eloisassa ja kuhisevassa kaupungissa. Satamasta on säännöllisiä yhteyksiä mantereelle sekä muille Dodekanesian saarille. Satamassa on hyvät palvelut ja jukkoliikenneyhteydet.

Bodrum opas

Bodrum on satamakaupunki Turkin lounaisella Egeanmeren alueella. Bodrumin 1400-luvulla rakennettu linna seisoo sataman yllä ja sieltä löytyy myös vedenalaisen arkeologian museo. Satamakaupunki on tullut tunnetuksi luksusjahdeillaan vierailevan jetsetin sekä suurempien Välimeren luksusristeilijöiden suosikkikohteena.

Etsi vaihtoehtoja reitille Kos Bodrum