Lauttalipun haku

Löydä Bodrum Kos -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bodrum - Kos kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bodrum Kos lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bodrum Kos -lautoista kuten aikataulut, Bodrum Kos-hinnat ja Bodrum Kos-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bodrum Kos-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Kos kohteesta Bodrum-sivullamme!

Bodrum Kos lautat

Bodrum opas

Bodrum on satamakaupunki Turkin lounaisella Egeanmeren alueella. Bodrumin 1400-luvulla rakennettu linna seisoo sataman yllä ja sieltä löytyy myös vedenalaisen arkeologian museo. Satamakaupunki on tullut tunnetuksi luksusjahdeillaan vierailevan jetsetin sekä suurempien Välimeren luksusristeilijöiden suosikkikohteena.

Kos opas

Kreikkalainen Kosin saari kuuluu Dodekanesiaan ja on Rodoksen jälkeen ryhmän toiseksi suurin saari. Se tunnetaan suosittuna turistikohteena nättine kaupunkeineen ja kauniine rantoineen. Kosin lauttasatama sijaitsee saaren koillisosassa Kosin eloisassa ja kuhisevassa kaupungissa. Satamasta on säännöllisiä yhteyksiä mantereelle sekä muille Dodekanesian saarille. Satamassa on hyvät palvelut ja jukkoliikenneyhteydet.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bodrum Kos