Lauttalipun haku

Löydä Kos Astypalea -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Kos - Astypalea kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Kos Astypalea lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Kos Astypalea -lautoista kuten aikataulut, Kos Astypalea-hinnat ja Kos Astypalea-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Kos Astypalea-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Astypalea kohteesta Kos-sivullamme!

Kos Astypalea lautat

Kos opas

Kreikkalainen Kosin saari kuuluu Dodekanesiaan ja on Rodoksen jälkeen ryhmän toiseksi suurin saari. Se tunnetaan suosittuna turistikohteena nättine kaupunkeineen ja kauniine rantoineen. Kosin lauttasatama sijaitsee saaren koillisosassa Kosin eloisassa ja kuhisevassa kaupungissa. Satamasta on säännöllisiä yhteyksiä mantereelle sekä muille Dodekanesian saarille. Satamassa on hyvät palvelut ja jukkoliikenneyhteydet.

Astypalea opas

Astupalea kuuluu kaakkoisen Egeanmeren Dodekanesian saariin. Se muistuttaa muodoltaan perhosta ja ajan sanotaan pysähtyneen tällä pienellä saarella. Paikalliset tuntevat saaren myös "Jumalten pankkina". Sinne lähtee säännöllisiä lauttoja Ateenasta sekä ympäröiviltä saarilta ja Astypaleassa julkinen liikenne sekä auton- ja moottoripyöränvuokraus ovat helposti saatavilla.

Etsi vaihtoehtoja reitille Kos Astypalea