Lauttalipun haku

Löydä Astypalea Kos -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Astypalea - Kos kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Astypalea Kos lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Astypalea Kos -lautoista kuten aikataulut, Astypalea Kos-hinnat ja Astypalea Kos-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Astypalea Kos-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Kos kohteesta Astypalea-sivullamme!

Astypalea Kos lautat

Astypalea opas

Astupalea kuuluu kaakkoisen Egeanmeren Dodekanesian saariin. Se muistuttaa muodoltaan perhosta ja ajan sanotaan pysähtyneen tällä pienellä saarella. Paikalliset tuntevat saaren myös "Jumalten pankkina". Sinne lähtee säännöllisiä lauttoja Ateenasta sekä ympäröiviltä saarilta ja Astypaleassa julkinen liikenne sekä auton- ja moottoripyöränvuokraus ovat helposti saatavilla.

Kos opas

Kreikkalainen Kosin saari kuuluu Dodekanesiaan ja on Rodoksen jälkeen ryhmän toiseksi suurin saari. Se tunnetaan suosittuna turistikohteena nättine kaupunkeineen ja kauniine rantoineen. Kosin lauttasatama sijaitsee saaren koillisosassa Kosin eloisassa ja kuhisevassa kaupungissa. Satamasta on säännöllisiä yhteyksiä mantereelle sekä muille Dodekanesian saarille. Satamassa on hyvät palvelut ja jukkoliikenneyhteydet.

Etsi vaihtoehtoja reitille Astypalea Kos