Lauttalipun haku

Löydä Klaipeda Kiel -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Klaipeda - Kiel kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Klaipeda Kiel lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Klaipeda Kiel -lautoista kuten aikataulut, Klaipeda Kiel-hinnat ja Klaipeda Kiel-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Klaipeda Kiel-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Kiel kohteesta Klaipeda-sivullamme!

Klaipeda Kiel lautat

Klaipeda opas

Itämeren itärannikolla sijaitseva Klaipeda on Liettuan ainoa satama. Klaipedasta lähtee päivittäisiä lauttoja Saksaan ja Ruotsiin ja se on tarpeeksi suuri ottaakseen vastaan suuria riteilylaivoja ja rahtialuksia. Matkustajalauttaterminaali on hyvin varusteltu ja moderneine palveluineen se on varautunut Liettuan vuosittain läpikulkevien matkustajien kasvavaan määrään.

Kiel opas

Saksalainen Kiel on suuri kaupunki noin 90 kilometriä Hampurista pohjoiseen. Maantieteellisen sijaintinsa takia Kielistä on tullut Saksan suosittu merellinen keskus. Se on Saksan Itämeren laivaston sekä meritieteen instituutin koti, laivanrakennuksen keskus ja tärkeä Itämeren risteilylaivojen satama. Kielin sataman matkustajaterminaalit ovat hyvin varusteltuja ja moderneja ensiluokkaisine palveluineen. Satamasta on tieyhteydet A7-päätien kautta muualle Saksaan ja ratayhteys Saksan rautatieverkostoon.

Etsi vaihtoehtoja reitille Klaipeda Kiel