Lauttalipun haku

Löydä Kiel Klaipeda -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Kiel - Klaipeda kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Kiel Klaipeda lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Kiel Klaipeda -lautoista kuten aikataulut, Kiel Klaipeda-hinnat ja Kiel Klaipeda-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Kiel Klaipeda-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Klaipeda kohteesta Kiel-sivullamme!

Kiel Klaipeda lautat

Kiel opas

Saksalainen Kiel on suuri kaupunki noin 90 kilometriä Hampurista pohjoiseen. Maantieteellisen sijaintinsa takia Kielistä on tullut Saksan suosittu merellinen keskus. Se on Saksan Itämeren laivaston sekä meritieteen instituutin koti, laivanrakennuksen keskus ja tärkeä Itämeren risteilylaivojen satama. Kielin sataman matkustajaterminaalit ovat hyvin varusteltuja ja moderneja ensiluokkaisine palveluineen. Satamasta on tieyhteydet A7-päätien kautta muualle Saksaan ja ratayhteys Saksan rautatieverkostoon.

Klaipeda opas

Itämeren itärannikolla sijaitseva Klaipeda on Liettuan ainoa satama. Klaipedasta lähtee päivittäisiä lauttoja Saksaan ja Ruotsiin ja se on tarpeeksi suuri ottaakseen vastaan suuria riteilylaivoja ja rahtialuksia. Matkustajalauttaterminaali on hyvin varusteltu ja moderneine palveluineen se on varautunut Liettuan vuosittain läpikulkevien matkustajien kasvavaan määrään.

Etsi vaihtoehtoja reitille Kiel Klaipeda