Lauttalipun haku

Lauttasatamat kohteessa Islanti

Klikkaa karttaa

Löydä Lautat Islantiin osoitteesta Ferries.fi

Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Islantiin kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin!

Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 6 lauttaa Islantiin. 1 lauttayhtiötä kulkee 3 satamasta ja valittavana on 3 määränpäätä kohteessa Islanti.

Lisää perustietoa kohteen Islanti lautoista näet alta ja jos haluat hinnan lauttamatkallesi, valitse vain valikosta haluamasi matka!

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Islannista-sivullamme!

Islanti opas

Islanti on saari Pohjois-Atlantissa. Se on suuri maa ja pieni kansa. Islanti tunnetaan kuumista lähteistään, geyshireistä ja aktiivisista tulivuorista sekä talvikuukausien revontulista. Suuret alueet maasta ovat laavakenttien peitossa ja maan alta pumpataan kuumaa vettä, mikä tuottaa suuren osan maan lämmityksestä. Islannista löytyy joitakin Euroopan vaikuttavimpia luonnonihmeitä. Pääkaupunki Reykjavik on täynnä viikinkihistoriaa ja se on tullut tunnetuksi energisestä yöelämästään. Islantilaiset todella tietävät miten juhlia! Islanti oli hyvin varjeltu salaisuus, kunnes siitä tuli valtavan suosittu matkakohde 20 vuotta sitten. Viime vuosina Islanti on nauttinut maailman korkeimpiin lukeutuvasta elintasosta.

Löydä Lautat Islantiin