Lauttalipun haku

Löydä Formentera Denia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Formentera - Denia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Formentera Denia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Formentera Denia -lautoista kuten aikataulut, Formentera Denia-hinnat ja Formentera Denia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Formentera Denia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Denia kohteesta Formentera-sivullamme!

Formentera Denia lautat

  • Balearia
    10 lautta(a) viikossa Formentera Denia (2h 15m)

Formentera opas

Baleaareista eteläisin, Formentera, on pieni saari, jonne pääsee vain meritse. Luonnonkauneudestaan ja valkohiekkaisista rannoistaan tunnettuna se on päässyt vesiurheilun ystävien suosioon. Formenteran satamassa kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla ja tarjolla on hyvä valikoima ravintoloita sekä yöelämää ympäri vuoden.

Denia opas

Denian kaupunki sijaitsee Alicanten maakunassa puolivälissä Alicantea ja Valenciaa. Denian satama sijaitsee keskellä kaupunkia ja sieltä lähtee päivittäisiä lauttoja vain 72 kilometrin päässä sijaitsevalle Ibizalle. Denialla on oma telakkansa ja laivareitit yhdistävät kaupungin myös Karibiaan ja Mallorcaan. Kosmopoliittinen Denia tarjoaa monia aktiviteetteja ja vilkasta yöelämää.

Etsi vaihtoehtoja reitille Formentera Denia