Lauttalipun haku

Löydä Denia Formentera -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Denia - Formentera kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Denia Formentera lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Denia Formentera -lautoista kuten aikataulut, Denia Formentera-hinnat ja Denia Formentera-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Denia Formentera-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Formenteralle kohteesta Denia-sivullamme!

Denia Formentera lautat

  • Balearia
    10 lautta(a) viikossa Denia Formentera (2h 15m)

Denia opas

Denian kaupunki sijaitsee Alicanten maakunassa puolivälissä Alicantea ja Valenciaa. Denian satama sijaitsee keskellä kaupunkia ja sieltä lähtee päivittäisiä lauttoja vain 72 kilometrin päässä sijaitsevalle Ibizalle. Denialla on oma telakkansa ja laivareitit yhdistävät kaupungin myös Karibiaan ja Mallorcaan. Kosmopoliittinen Denia tarjoaa monia aktiviteetteja ja vilkasta yöelämää.

Formentera opas

Baleaareista eteläisin, Formentera, on pieni saari, jonne pääsee vain meritse. Luonnonkauneudestaan ja valkohiekkaisista rannoistaan tunnettuna se on päässyt vesiurheilun ystävien suosioon. Formenteran satamassa kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla ja tarjolla on hyvä valikoima ravintoloita sekä yöelämää ympäri vuoden.

Etsi vaihtoehtoja reitille Denia Formentera