Lauttalipun haku

Löydä Formentera Barcelona -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Formentera - Barcelona kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Formentera Barcelona lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Formentera Barcelona -lautoista kuten aikataulut, Formentera Barcelona-hinnat ja Formentera Barcelona-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Formentera Barcelona-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Barcelona kohteesta Formentera-sivullamme!

Formentera Barcelona lautat

  • Balearia
    5 lautta(a) viikossa Formentera Barcelona (10h 58m)

Formentera opas

Baleaareista eteläisin, Formentera, on pieni saari, jonne pääsee vain meritse. Luonnonkauneudestaan ja valkohiekkaisista rannoistaan tunnettuna se on päässyt vesiurheilun ystävien suosioon. Formenteran satamassa kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla ja tarjolla on hyvä valikoima ravintoloita sekä yöelämää ympäri vuoden.

Barcelona opas

Barcelona on Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Nykyään se on maailman kärjessä niin turismissa kuin kaupassakin, mikä tekee Barcelonasta yhden tärkeimmistä globaaleista kaupungeista. Euroopan tärkeimpiin lukeutuvalla satamalla, yhteydellä laajaan moottoritieverkkoon ja huippunopealla Espanjaan, Ranskaan ja muualle Eurooppaan johtavalla rautatiellä Barcelona on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Formentera Barcelona