Lauttalipun haku

Löydä Barcelona Formentera -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Barcelona - Formentera kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Barcelona Formentera lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Barcelona Formentera -lautoista kuten aikataulut, Barcelona Formentera-hinnat ja Barcelona Formentera-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Barcelona Formentera-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Formenteralle kohteesta Barcelona-sivullamme!

Barcelona Formentera lautat

  • Balearia
    5 lautta(a) viikossa Barcelona Formentera (9h 32m)

Barcelona opas

Barcelona on Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Nykyään se on maailman kärjessä niin turismissa kuin kaupassakin, mikä tekee Barcelonasta yhden tärkeimmistä globaaleista kaupungeista. Euroopan tärkeimpiin lukeutuvalla satamalla, yhteydellä laajaan moottoritieverkkoon ja huippunopealla Espanjaan, Ranskaan ja muualle Eurooppaan johtavalla rautatiellä Barcelona on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Formentera opas

Baleaareista eteläisin, Formentera, on pieni saari, jonne pääsee vain meritse. Luonnonkauneudestaan ja valkohiekkaisista rannoistaan tunnettuna se on päässyt vesiurheilun ystävien suosioon. Formenteran satamassa kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla ja tarjolla on hyvä valikoima ravintoloita sekä yöelämää ympäri vuoden.

Etsi vaihtoehtoja reitille Barcelona Formentera