Lauttalipun haku

Löydä Civitavecchia Barcelona -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Civitavecchia - Barcelona kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Civitavecchia Barcelona lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Civitavecchia Barcelona -lautoista kuten aikataulut, Civitavecchia Barcelona-hinnat ja Civitavecchia Barcelona-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Civitavecchia Barcelona-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Barcelona kohteesta Civitavecchia-sivullamme!

Civitavecchia Barcelona lautat

  • Grimaldi Lines
    4 lautta(a) viikossa Civitavecchia Barcelona (20h 1m)

Civitavecchia opas

Tyrrhenanmeren satamakaupunki Civitavecchia sijaitsee Rooman maakunnassa. Nimi tarkoittaa "antiikkista kaupunkia". Sataman sijainti keskellä Välimerta tekee siitä yhden Italian vilkkaimmista ja tehokkaimmista satamista. Satamasta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja sieltä pääsee helposti Euroopan tie- ja rautatieverkostoon.

Barcelona opas

Barcelona on Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Nykyään se on maailman kärjessä niin turismissa kuin kaupassakin, mikä tekee Barcelonasta yhden tärkeimmistä globaaleista kaupungeista. Euroopan tärkeimpiin lukeutuvalla satamalla, yhteydellä laajaan moottoritieverkkoon ja huippunopealla Espanjaan, Ranskaan ja muualle Eurooppaan johtavalla rautatiellä Barcelona on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Civitavecchia Barcelona