Lauttalipun haku

Löydä Barcelona Civitavecchia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Barcelona - Civitavecchia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Barcelona Civitavecchia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Barcelona Civitavecchia -lautoista kuten aikataulut, Barcelona Civitavecchia-hinnat ja Barcelona Civitavecchia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Barcelona Civitavecchia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Civitavecchia kohteesta Barcelona-sivullamme!

Barcelona Civitavecchia lautat

  • Grimaldi Lines
    4 lautta(a) viikossa Barcelona Civitavecchia (20h 0m)

Barcelona opas

Barcelona on Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Nykyään se on maailman kärjessä niin turismissa kuin kaupassakin, mikä tekee Barcelonasta yhden tärkeimmistä globaaleista kaupungeista. Euroopan tärkeimpiin lukeutuvalla satamalla, yhteydellä laajaan moottoritieverkkoon ja huippunopealla Espanjaan, Ranskaan ja muualle Eurooppaan johtavalla rautatiellä Barcelona on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Civitavecchia opas

Tyrrhenanmeren satamakaupunki Civitavecchia sijaitsee Rooman maakunnassa. Nimi tarkoittaa "antiikkista kaupunkia". Sataman sijainti keskellä Välimerta tekee siitä yhden Italian vilkkaimmista ja tehokkaimmista satamista. Satamasta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja sieltä pääsee helposti Euroopan tie- ja rautatieverkostoon.

Etsi vaihtoehtoja reitille Barcelona Civitavecchia