Lauttalipun haku

Löydä Ciutadella Barcelona -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Ciutadella - Barcelona kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Ciutadella Barcelona lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Ciutadella Barcelona -lautoista kuten aikataulut, Ciutadella Barcelona-hinnat ja Ciutadella Barcelona-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Ciutadella Barcelona-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Barcelona kohteesta Ciutadella-sivullamme!

Ciutadella Barcelona lautat

  • Balearia
    10 lautta(a) viikossa Ciutadella Barcelona (5h 59m)

Ciutadella opas

Ciutadellan kaupunki sijaitsee Baleaareihin kuuluvan Minorcan länsipuolella. Keskiaikaisella kaupungilla on upeiden kiveen hakattujen ravintoloiden ja kahviloiden reunustama pittoreski lauttasatama. Pääsatamasta löytyy kattavat palvelut ja säännöllisiä bussiyhteyksiä Menorcan muihin osiin.

Barcelona opas

Barcelona on Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Nykyään se on maailman kärjessä niin turismissa kuin kaupassakin, mikä tekee Barcelonasta yhden tärkeimmistä globaaleista kaupungeista. Euroopan tärkeimpiin lukeutuvalla satamalla, yhteydellä laajaan moottoritieverkkoon ja huippunopealla Espanjaan, Ranskaan ja muualle Eurooppaan johtavalla rautatiellä Barcelona on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Ciutadella Barcelona