Lauttalipun haku

Löydä Barcelona Ciutadella -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Barcelona - Ciutadella kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Barcelona Ciutadella lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Barcelona Ciutadella -lautoista kuten aikataulut, Barcelona Ciutadella-hinnat ja Barcelona Ciutadella-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Barcelona Ciutadella-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Ciutadella kohteesta Barcelona-sivullamme!

Barcelona Ciutadella lautat

  • Balearia
    10 lautta(a) viikossa Barcelona Ciutadella (6h 0m)

Barcelona opas

Barcelona on Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Nykyään se on maailman kärjessä niin turismissa kuin kaupassakin, mikä tekee Barcelonasta yhden tärkeimmistä globaaleista kaupungeista. Euroopan tärkeimpiin lukeutuvalla satamalla, yhteydellä laajaan moottoritieverkkoon ja huippunopealla Espanjaan, Ranskaan ja muualle Eurooppaan johtavalla rautatiellä Barcelona on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Ciutadella opas

Ciutadellan kaupunki sijaitsee Baleaareihin kuuluvan Minorcan länsipuolella. Keskiaikaisella kaupungilla on upeiden kiveen hakattujen ravintoloiden ja kahviloiden reunustama pittoreski lauttasatama. Pääsatamasta löytyy kattavat palvelut ja säännöllisiä bussiyhteyksiä Menorcan muihin osiin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Barcelona Ciutadella