Lauttalipun haku

Löydä Bari Bar -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bari - Bar kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bari Bar lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bari Bar -lautoista kuten aikataulut, Bari Bar-hinnat ja Bari Bar-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bari Bar-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bar kohteesta Bari-sivullamme!

Bari Bar lautat

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Bar opas

Bar on tärkeä satamakaupubnki Montenegrossa. Kaupunki vetää puoleensa turisteja, sillä se on tunnettu yhtenä Välimeren aurinkoisimmista kaupungeista. Bar on täynnä historiaa ja legendoja luolissa elävistä keijuista. Sieltä löytyy myös upeaa ja monimuotoista kasvillisuutta. Itse satama on kaupungin tunnistettavin osa ja sieltä pääsee nopeasti ja helposti julkisen liikenteen ääreen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bari Bar