Lauttalipun haku

Löydä Bar Bari -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bar - Bari kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bar Bari lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bar Bari -lautoista kuten aikataulut, Bar Bari-hinnat ja Bar Bari-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bar Bari-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bari kohteesta Bar-sivullamme!

Bar Bari lautat

Bar opas

Bar on tärkeä satamakaupubnki Montenegrossa. Kaupunki vetää puoleensa turisteja, sillä se on tunnettu yhtenä Välimeren aurinkoisimmista kaupungeista. Bar on täynnä historiaa ja legendoja luolissa elävistä keijuista. Sieltä löytyy myös upeaa ja monimuotoista kasvillisuutta. Itse satama on kaupungin tunnistettavin osa ja sieltä pääsee nopeasti ja helposti julkisen liikenteen ääreen.

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bar Bari