Lauttalipun haku

Löydä Trelleborg Swinoujscie -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Trelleborg - Swinoujscie kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Trelleborg Swinoujscie lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Trelleborg Swinoujscie -lautoista kuten aikataulut, Trelleborg Swinoujscie-hinnat ja Trelleborg Swinoujscie-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Trelleborg Swinoujscie-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Swinoujscie kohteesta Trelleborg-sivullamme!

Trelleborg Swinoujscie lautat

  • TT Line
    7 lautta(a) viikossa Trelleborg Swinoujscie (6h 5m)

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka sanotaan olleen Tanskan kuningasperheen häälahja Ruotsin prinssille vuonna 1257. Keskiajalla se oli pääasiassa kalastussatama, josta kasvoi pian kauppakaupunki. Nykyään Trelleborg on teollisuuskaupunki, jonka teollisuus on keskittynyt sataman ympärille. Trelleborg ottaa vuosittain vastaan yli miljoona matkustajaa ja sen terminaalit ovat varautuneet matkustajamäärään hyvin. Malmöstä Trelleborgiin on suora rata- ja tieyhteys.

Swinoujscie opas

Swinoujscien satama löytyy Itämereltä Koillis-Puolasta. Swinoujscien satamasta on hyvät yhteydet Tanskaan ja Ruotsiin ja se on Puolan suurin lauttasatama. Kuten odottaa saattaa, sataman palvelut matkustajille ja rahtiliikenteelle ovat ensiluokkaiset. Ruotsista Kreikkaan yltävä Eurooppatie E65 tarjoaa satamasta hyvät tieyhteydet ja muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy rautatieasema.

Etsi vaihtoehtoja reitille Trelleborg Swinoujscie