Lauttalipun haku

Lauttasatamat kohteessa Skotlanti

Klikkaa karttaa

Löydä Lautat Skotlantiin osoitteesta Ferries.fi

Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Skotlantiin kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin!

Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 6 lauttaa Skotlantiin. 4 lauttayhtiötä kulkee 6 satamasta ja valittavana on 4 määränpäätä kohteessa Skotlanti.

Lisää perustietoa kohteen Skotlanti lautoista näet alta ja jos haluat hinnan lauttamatkallesi, valitse vain valikosta haluamasi matka!

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Skotlannista-sivullamme!

Skotlanti opas

Skotlanti on osa Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja vie Ison-Britannian saaren pohjoisen kolmanneksen rajoittuen etelässä Englantiin. Skotlannin valluuttana käytetään puntaa, vaikka maalla onkin omat setelinsä ja kolikkonsa. Melkein kaikki skotit puhuvat englantia vaikka standardienglannista suuresti eroavia murteita onkin lukuisia. Skotlanti tunnetaan myrskyisästä historiastaan ja vaikka se on ollut osa Isoa-Britanniaa vuodesta 1707, on Skotlanti onnistunut säilyttämään oman identiteettinsä. Haggiksesta, Aberdeen Angus -pihvistä, savulohesta ja mallasviskeistä tunnetulla Skotlannilla on annettavaa kaikille kauniissa maassa vieraileville.

Löydä Lautat Skotlantiin