Lauttalipun haku

Löydä Panarea Salina -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Panarea - Salina kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Panarea Salina lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Panarea Salina -lautoista kuten aikataulut, Panarea Salina-hinnat ja Panarea Salina-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Panarea Salina-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Salina kohteesta Panarea-sivullamme!

Panarea Salina lautat

Panarea opas

Panarea on Liparisaarista toisiksi pienin ja sinne pääsee vain lautalla. Saarella ei ole ollenkaan teitä ja turistikauden ulkopuolella siellä on asukkaita vain 300, joten satamaa ei ole vaikea löytää. Sataman palvelut ovat rajalliset, mutta se on ravintoloiden ja kahviloiden ympäröimä. Saaresta on tullut rauhallista lomaa kaukana paparazzeista kaipaavien julkkisten suosima kohde.

Salina opas

Salina on saari Pohjois-Italiassa ja se on saaristonsa toiseksi suurin saari. Kuudesta sammuneesta tulivuoresta muodostuva saari oli ennen kreikkalaisten asuttama. Saari on pieni, joten lauttasatama on helppokulkuinen ja tie sinne hyvin viitoitettua kaikkialta saarelta. Satamalla on hyvät puitteet matkustajille ja rahtikuljetuksille saaren ja manner-Italian välillä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Panarea Salina